Over de bakkerij

Welkom

Onze winkel te Gooreind opende op 2 oktober 2017.

Eindelijk is hiermee onze droom uitgekomen. Seppe is  bakkerszoon en volgde de opleiding “Bakkerij” op het VTI Spijker te Hoogstraten. Britt is al jaren actief in deze sector. Ik startte als winkelmeisje als student. Het contact met de klanten sprak me toen al enorm aan. Ik volgde een opleiding KMO-management, omdat ook het ondernemen in mijn bloed zit.

Eindelijk afgestudeerd en toch maakte ik weer de keuze om klanten verder te helpen. Ik kwam terecht in een industriële bakkerij, waar ik de kans kreeg om door te groeien. Hier heb ik enorm veel kennis opgedaan.  Ik leerde alles van A tot Z: hoe de grondstoffen binnenkomen, verwerkt worden en uiteindelijk bij de consument terechtkomen. Ook kwaliteit en voedselveiligheid werden mij niet onbekend. Deze kennis probeer ik ook toe te passen in onze winkel.

Seppe en ik deelden de passie voor bakkerij en ondernemen, maar ook onze liefde voor elkaar. En zo gingen wij samen de uitdaging aan om elke dag zelf in te staan voor de verse producten en de bediening van onze klanten. Elke dag opnieuw, SAMEN!

Elke dag komen onze producten vers vanuit de bakkerij te Rijkevorsel, waar Seppe samen met zijn papa en broer hard werken om jullie de beste smaken te kunnen laten proeven!

Bij ons kan u terecht voor dagelijks brood, heerlijke lekkernijen van uitstekende kwaliteit en eerlijke prijzen.

Op onze website vindt u meer informatie over ons assortiment. U kan ook online bestellen. Zo hoeft u enkel uw bestelling op te halen. Gemakkelijk toch?

Voor meer specifieke vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

Seppe & Britt 

 

Welkom

Onze winkel te Gooreind opende op 2 oktober 2017.

Eindelijk was hiermee onze droom uitgekomen. Seppe is  bakkerszoon en volgde de opleiding “Bakkerij” op het VTI Spijker te Hoogstraten. Britt was al jaren actief in deze sector. Ik startte als winkelmeisje als student. Het contact met de klanten sprak me toen al enorm aan. Ik volgde een opleiding KMO-management, omdat ook het ondernemen in mijn bloed zit.

Eindelijk afgestudeerd, en toch maakte ik weer de keuze om klanten verder te helpen in dezelfde sector. Ik kwam terecht in een industriële bakkerij, waar ik de kans kreeg om door te groeien. Hier heb ik enorm veel kennis opgedaan.  Ik leerde alles van A tot Z: hoe de grondstoffen binnenkomen, verwerkt worden en uiteindelijk bij de consument terechtkomen. Ook kwaliteit en voedselveiligheid werden mij niet onbekend. Deze kennis probeer ik ook eigen te maken aan onze winkel.

Seppe en ik deelden de passie voor bakkerij en ondernemen, maar ook onze liefde voor elkaar. En zo gingen wij samen de uitdaging aan om elke dag zelf in te staan voor de verse producten en de bediening van onze klanten. Elke dag opnieuw, SAMEN!

Elke dag komen onze producten vers vanuit de bakkerij te Rijkevorsel, waar Seppe samen met zijn papa en broer hard werken om jullie de beste smaken te kunnen laten proeven!

Bij ons kan u terecht voor dagelijks brood, heerlijke lekkernijen van uitstekende kwaliteit en eerlijke prijzen.

Op onze website vindt u meer informatie over ons assortiment. U kan ook online bestellen. Zo hoeft u enkel uw bestelling op te halen. Gemakkelijk toch?

Voor meer specifieke vragen, aarzel niet om ons te contacteren.

Seppe & Britt